La festa de Sant Domingo reviurà 'La Nit del Tapapous'

La proposta fa mig any que es treballa en una comissió amb entitats culturals i festives que vol mantenir en secret el contingut de l'activitat

  • Redacció - Argentona Comunicació
  • Diumenge, 17 Juliol 2016 13:21

Tapapous

Queda menys d’un mes per a la celebració de Sant Domingo 2016 però aquesta setmana ja s’han fet públics els principals canvis i novetats de la nostra Festa Major.
La recuperació de l'episodi històric de 'La Nit del Tapapous', la vigília de Sant Domingo, serà un dels principals atractius del programa.

Arnau Aymerich, regidor de Festes, va explicar al ple de juliol que aquesta proposta fa mig any que es treballa en una comissió en la qual hi participen diverses entitats culturals i festives. De moment l'organització manté en secret el contingut d'aquesta activitat per tal de sorprendre els argentonins.

Més informació al web de l'Ajuntament d'Argentona

Més novetats

També són novetat del programa la celebració d'una petita fira de cervesa artesana que s'espera que contribueixi a dinamitzar l'oferta comercial de les tradicionals fires d'alimentació i artesania, i la transformació del castell de focs artificials del dia 4 en un piromusical. A més a més, enguany tothom qui ho vulgui podrà comprar el barret i la samarreta de la Festa Major.

Fira Artesania Argentona