Argentona, un dels ajuntaments més actius en transparència de Catalunya

El portal de Transparència incorpora informació relativa als sous públics, als contractes i a les adjudicacions

  • Argentona Comunicació // Foto: cedida
  • Divendres, 27 Maig 2016 11:32

 Argentona 2014/2015, argentona-ajuntamentL’Ajuntament d’Argentona s’ha situat com un dels ens locals més actius en la publicació d’informació i continguts al portal de Transparència, al costat d’altres Ajuntaments com els de Falset, Altafulla, Valls, Montgat, Amposta, Sant Joan Despí o Vilafranca.
Aquesta actualització constant i permanent de les dades ha fet que sigui també un dels portals municipals de transparència amb més visites. Durant els mesos de gener i febrer es van consultar prop de 2.500 pàgines d’informació i continguts.

Sis apartats d'informació

El portal es basa en sis apartats principals: Informació institucional i organitzativa; Gestió econòmica; Acció de govern i normativa;  Contractes, convenis i subvencions; Catàleg de serveis i tràmits i Participació. Més concretament, ja es pot consultar informació com les retribucions dels càrrecs electes, les seves declaracions d’activitats i béns, les retribucions, indemnitzacions i dietes i els llistats dels contractes oberts, negociats i d’adjudicació. Tota aquesta informació, a l'abast de tothom.