Argentona farceix d'activitats el poble pel dia de Sant Jordi

La Plaça Nova serà l'epicentre de les activitats per a petits i grans que l'Ajuntament i les entitats han organitzat per dissabte

  • Redacció// Foto: cedida
  • Divendres, 22 abril 2016 09:55

Argentona 2014/2015, sant jordi argentona

L'Ajuntament d'Argentona, amb el suport de diverses entitats i establiments del municipi, presenta un intens programa d'activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi, aquest dissabte 23 d'abril.

La Plaça Nova es convertirà en l'epicentre de l'activitat de la Diada del Llibre i la Rosa. Començarà amb una lectura oberta de llibres que durarà tot el dia i que s'acompanyarà d'altres activitats.
Al matí, s'habilitarà un espai de joc per a infants, en el qual es podran realitzar tallers relacionats amb Sant Jordi. A més a més, també hi haurà una jornada d'intercanvi de llibres en un recinte molt especial, una khaima, que servirà per a crear un conte des de zero.

A la tarda serà el torn de les activitats més festives, que incorporaran una cercavila de gegants i la representació de la llegenda, amb un drac i un cavaller.
El dia acabarà amb la intensa entrega de premis de la Mostra Literària d'Argentona, que donarà pas a l'obra de teatre 'Morir (Un moment abans de morir').