Argentona rep el requeriment de l'Audiència Nacional per la moció de suport al 9N

L'alcalde, Eudald Calvo, confia que la denúncia no tindrà recorregut i adverteix que no facilitarà la informació de la moció "perquè és pública"

  • Redacció - Argentona Comunicació
  • Dilluns, 11 abril 2016 13:26

Argentona, Ajuntament argentona

Argentona també haurà de donar explicacions al jutge per haver aprovat una moció en favor del 9N. L’alcalde, Eudald Calvo (CUP), va rebre dilluns de mans dels mossos el requeriment de l'Audiència Nacional. Calvo va afirmar que "no troben necessari facilitar la informació" que els demana l'Audiència, ja que aquesta està íntegrament publicada al web municipal.

Per altra banda, l'alcalde es va mostrar tranquil i confiat davant la imputació. Considera que la denúncia no tindrà recorregut i que la moció que va aprovar el consistori compta amb el suport majoritari dels argentonins. "Els delictes de sedició i rebel·lió estan contemplats en el codi penal d'una manera limitada. Hi ha d'haver un alçament tumultuós perquè s'incompleixi la llei", va dir.

Calvo considera que imputant els municipis s’està atacant la baula més feble de la cadena, tant funcionaris com càrrecs electes. No obstant això, s’ha mostrat ferm a l’hora de considerar que el món local ha perdut la por.