Les Fonts i l'Escola d'Argentona es repartiran anualment una línia de P3

És la fórmula que han consensuat els agents implicats per evitar que una de les escoles s'acabi convertint en un centre d'una sola línia

  • Argentona Comunicació
  • Dijous, 25 Febrer 2016 11:53

Argentona 2014/2015, p3 argentona

Alternar una línia de P3 entre Les Fonts i l'escola Argentona és la solució que han consensuat els Serveis Territorials d'Ensenyament, el Consistori i les escoles de la vila de cara al pròxim curs 2016-2017. El regidor d'educació, Àngel Puig, ha explicat que la mesura persegueix que cap escola "perdi potencialitat". Així doncs, el curs vinent l'Escola d'Argentona oferirà dues línies de P3, mentre que Les Fonts n'oferirà una. El curs següent, 2017- 2018, l'oferta serà a la inversa.

Puig ha admès que la davallada de la natalitat és un dels motius que ha empès el Departament a reduir les places de P3 a Argentona. Això no obstant, considera que l'alternança anual és "l'estratègia possibilista que permet mantenir la dimensió escolar d'Argentona".

El flux demogràfic també és un mal de cap per a la secundària. Les dades preveuen que en els propers dos cursos l'IES Argentona es trobarà saturat. El regidor explica que en dos anys es podrà recuperar l'equilibri.