ERC formalitza l'entrada al govern d'Argentona

El grup municipal s'ocuparà de Promoció Econòmica, Projectes Estratègics i Esports i Actes Culturals

  • Redacció - Argentona Comunicació
  • Dimarts, 12 Gener 2016 10:25

Govern Argentona

ERC fa efectiva la seva entrada al govern d'Argentona. Divendres passat es va signar un nou pacte de govern que incorpora a l’executiu local el grup d’Esquerra Republicana de Catalunya mig any després de les eleccions municipals. El govern integrat pels grups de la CUP, el PSC i ICV integrarà, pel que resta de mandat, els tres regidors d’ERC – Pere Móra, Carles Martínez i Montse Cervantes.

El document del nou acord de govern subratlla que aquesta entesa permetrà comptar amb “un govern majoritari, més fort i més estable” i assenyala els punts de confluència entre les quatre formacions que conformaran el govern de l’Ajuntament. “Ens uneix la necessitat de revertir dinàmiques conservadores i de fer unes polítiques transparents, participatives i sinceres, la urgència d’aturar el xoc de la crisi a les persones més vulnerables i la voluntat de construir estructures participatives que facin d’Argentona un poble actiu, despert i organitzat". També es remarca la voluntat d'impulsar una nova generació política a la vila, deixant enrere la "vella política". Un dels pròxims objectius que prioritza l’acord és la redacció d’un Pla d’Acció Municipal (PAM) per a desenvolupar els acords programàtics entre els quatre grups polítics al llarg de la legislatura.

Esquerra Republicana de Catalunya assumeix tres noves regidories. Així, Pere Móra es farà càrrec de Mobilitat i Projectes Estratègics, coordinarà políticament aquells projectes que per la seva rellevància i transversalitat ho requereixin, amb l’objectiu d’agilitzar el seu desenvolupament. Aquests projectes, que es definiran al llarg de la legislatura, seran els que afectin situacions globals d’una problemàtica o oportunitats de gran abast. Al seu torn, Carles Martínez s'ocuparà de l'àrea de Promoció Econòmica i Montse Cervantes es queda amb Esports i Actes Culturals, que comprèn l'organització d'esdeveniments com la Cavalcada de Reis, Carnestoltes, Diada de la Flor i Revetlla de Sant Joan.