L'Ajuntament d'Argentona signa un crèdit de 542 mil euros amb la Diputació

El préstec és possible gràcies al Programa de Crèdit Local, que busca oferir als consistoris una línia de crèdit per a fer inversions

  • Redacció
  • Dilluns, 28 Desembre 2015 10:58

Mercè Conesa i Eduard Calvo

La Diputació de Barcelona ha signat crèdits amb setze ajuntaments de la seva zona d'influència, un d'ells el d'Argentona. Els crèdits concedits sumen en total 18 milions d'euros i estan emmarcats en el Programa de Crèdit Local.

Eudald Calvo, alcalde d'Argentona, va signar el préstec dilluns passat al costat de Mercè Conesa, presidenta de la Diputació, que ascendeix als 542.546 euros, dels quals 29.109 són subvencionats.

Gràcies a la col·laboració entre la Diputació i el Banc de Sabadell, els ajuntaments poden obtenir una línia de préstecs per a inversions a un tipus d'interès preferencial. El Programa de Crèdit Local té per objectiu reduir els costos financers dels préstecs dels municipis destinats a noves inversions.

Entre els projectes que s'inclouen en aquest crèdit per a inversions destaquen la pavimentació de diversos carrers, la redacció del POUM i l'arranjament dels edificis municipals, entre d'altres.