El TCM acull un ‘street market’ amb oferta i activitats per a tothom

Dos dies de Oh Happy Markets amb comerç, gastronomia, moda i oci

  • Redacció// Foto: cedida
  • Dijous, 19 Novembre 2015 18:57

Ciutat 2014/2015, oh happy truck
El TecnoCampus acull aquest cap de setmana la primera edició del Oh! Happy Markets, una iniciativa que converteix els actuals “street markets” en un esdeveniment molt més complet i l’obre a tota la família, gràcies a una oferta molt variada d’articles i activitats, on l’oci ocupa un lloc rellevant.

Es tracta d'un esdeveniment que reuneix, en el mateix espai, expositors, creatius i professionals que aporten les últimes tendències de diferents sectors com la moda, els complements, l’esport, la gastronomia o la bellesa. Productes amb un mateix denominador comú: l’originalitat i el talent. I per arrodonir les jornades, el dissabte a la tarda hi ha previstes tres desfilades de moda i diumenge a la tarda, una altra però en aquest cas de complements.

A l’exterior del TCM més d’una dotzena de foodtrucks oferiran la possibilitat de gaudir d’una oferta gastronòmica innovadora i divertida. I a l’interior, a més de tota l’oferta comercial, hi haurà desfilades, exhibicions de ball, xerrades, tasts i, pels més petits, servei constant de ludoteca i activitats dirigides per a estimular la imaginació i la creativitat. Dos dies on tota la família tindrà la possibilitat de descobrir, comprar i participar en un munt de propostes originals.

L'alcalde de Mataró, David Bote, ha confirmat la seva assistència a l'Oh! Happy Markets aquest dissabte cap a les 12 del migdia i els alcaldes de Vilassar de Mar i Calella tenen previst visitar el mercat durant el cap de setmana.

Més informació a la pàgina de Facebook d'Oh! Happy Markets