Nou projecte educatiu per al Centre Infantil l’Esquirol

La Regidoria de Benestar Social reobrirà l’espai en les pròximes setmanes

  • Redacció
  • Dimecres, 18 Novembre 2015 09:39

L'Esquirol

Canvi de model al centre educatiu L’Esquirol, que reobrirà portes amb un projecte completament renovat. En les pròximes setmanes, el centre començarà a oferir activitats i cursos per a famílies i es tornarà a endegar la Xarxa d’Infància i Adolescència.
La regidoria de Benestar Social ha pres la decisió de replantejar el model del Centre Infantil L’Esquirol després que en els darrers anys s’havia anat registrant un descens d’usuaris. Aquest servei va néixer per estimular i potenciar el desenvolupament de l’infant i la seva socialització, així com l’adquisició d’aprenentatges bàsics, i per donar cobertura a les famílies i els seus fills davant d’algunes mancances i vulnerabilitats que s’havien detectat en l’àmbit socioeducatiu.

Des de l’Ajuntament es creu que la manca de demanda per part de les famílies respon, en bona part, a l’acompliment dels objectius que s’havien fixat originalment quan es va posar en marxa el centre infantil i que cal apostar per un nou model que cobreixi les necessitats actuals de les famílies.