Busquen una alternativa coberta per a l’Handbol Laietà

El consistori es compromet a buscar un centre educatiu que pugui cedir l’espai

  • Argentona Comunicació
  • Dijous, 05 Novembre 2015 12:38

Argentona 2014/2015, handbol laietà

L’alcalde i regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Argentona, Eudald Calvo, es va reunir el passat dimecres amb els responsables de l’Handbol Club Laietà Argentona, després de les queixes que l’entitat havia traslladat i manifestat públicament els darrers dies, per tal de comptar amb una alternativa per entrenar-se en cas de pluja.

El club, que ha anat augmentant progressivament el nombre de jugadors i categories, també ha vist ampliat aquest 2015 d’un a tres dies l’ús que fa de la zona esportiva municipal Raül Paloma, tot i que ha de repartir els entrenaments dels seus equips entre el pavelló i la pista exterior poliesportiva descoberta.

A banda de l’handbol, altres entitats esportives com els clubs de bàsquet, de futbol sala, patinatge o els Crazy Jumpers, també utilitzen el pavelló municipal per a celebrar els seus entrenaments i competicions.

L’Ajuntament ha assumit el compromís d’arribar a un acord amb algun dels centres educatius municipals per tal que els cedeixi alguna de les instal·lacions cobertes.