Comencen les obres de construcció de la rotonda de la carretera d'Òrrius

L'actuació tindrà un cost de 782.510,97 € i un termini d'execució de sis mesos

  • Redacció
  • Dijous, 15 Octubre 2015 09:19

Rotonda Òrrius

Les obres de la rotonda de la carretera d'Òrrius ja han començat. La nova rotonda permetrà la integració dels accessos a la intersecció, la millora de les condicions de visibilitat i la possibilitat de fer girs a l'esquerra amb seguretat i comoditat. L'obra té un pressupost de 782.510,97 € IVA inclòs i un termini d'execució de sis mesos.

La nova rotonda millorarà els accessos a Òrrius, ja que actualment la intersecció té forma de T i això suposa importants problemes de visibilitat i de seguretat. On també hi ha mala visibilitat és a l'accés a la carretera C-1415c des d'Òrrius, perquè hi ha un talús i l'accés al Polígon Nord s'ha de fer mitjançant una rotonda partida, amb dos punts d'encreuament.

Les obres també permetran reordenar els  accessos al Polígon Nord, així com a les parcel·les del marge dret de la carretera C-1415c i negoci hostaler Can Salmaia. L'actuació comportarà també millorar el drenatge existent, la instal·lació d'enllumenat amb tecnologia LED i l'enjardinament de la intersecció i les zones adjacents.