El Festival Senseportes arriba a la seva quarta edició aquest cap de setmana

Programació variada i completa la tarda i vespre de dissabte i diumenge al migdia

  • Argentona Comunicació
  • Divendres, 02 Octubre 2015 00:00

Maresme 2014/2015, Maresme - Sense Portes Argentona

"El Festival Senseportes" torna a la seva cita anual. Aquesta serà la quarta edició i tindrà lloc aquest cap de setmana a la vila d’Argentona. Seguint fidel al seu nom, tots els espectacles del Festival seran d’accés gratuït, sense portes. El Senseportes 2015 proposarà 11 espectacles que es desenvoluparan a diferents espais de la vila: Can Doro, Plaça de l’Església, Terrassa de l’Església, Plaça Nova, La Sala i el pati de l’Escola Bernat de Riudemeia.

A la programació hi ha teatre, titelles, espectacle de Mapping, pallassos, música en directe com jazz i boleros o un correfoc dels Diables d’Argentona o una sortida dels gegants. Durant dos dies, doncs, els espectacles es van succeint per tota la vila i es recomana no perdre’n detall seguint el programa que es pot trobar a internet o físicament en establiments i punts d’informació de la vila.

Fira ‘Fet a Tarragona’

Enguany el Festival comptarà de nou amb la col·laboració d’Argentona Es Mou, que per segon any consecutiu portaran a terme la Fira “Fet a Argentona”. Es tracta d’una mostra de productes de proximitat on tothom podrà fer un tast de productes d’Argentona a la plaça de Vendre per complementar l’oferta artística.

El Festival Senseportes és una iniciativa ciutadana que organitza l’Associació Senseportes i que compta amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Argentona. Aquesta activitat es fa de manera totalment altruista i de fet l’entitat fa setmanes enrere va fer una crida a sumar més vilatans a participar com a Voluntaris del Festival.