El Centre Parroquial recupera els dijous de Cinema Alternatiu

L'objectiu és assegurar públic per seguir oferint el servei regularment

Cinema 2013, her-centre parroquial argentona

Els membres de la comissió de cinema del Centre Parroquial d’Argentona han recuperat la tradicional cita del Cinema Alternatiu dels dijous. Segons uns dels responsables de la recuperació d’aquesta  secció, Joan Forns, “l’objectiu és aconseguir un mínim d’entre 50 i 60 espectadors per poder cobrir despeses” i així seguir oferint el servei regularment. La intenció és oferir una programació alternativa de qualitat cada dijous, a les 22h, amb alguns títols que normalment no arriben a les cartelleres amb tanta facilitat.

Aquesta activitat es va deixar de fer per manca de públic però, segons Forns, “amb la celebració del centenari del Centru hem pensat que era un bon moment per tornar-ho a engegar i a veure si ara tenim més acceptació i es consolida aquesta oferta cultural al municipi”.

Cada dijous, a les 22h, cita amb el cinema alternatiu al Centre Par­roquial, a l’estil de propostes com les que ja ofereix el Cinema Foment a Mataró. El film amb el que s'estrena avui mateix la nova cita ésr ‘Her’ del director Spike Jonze i protagonitzada per Joaquin Phoenix.