Primeres dades extretes de l’enquesta sobre el POUM d'Argentona

El document sencer es pot consultar a argentona.cat i repassa punts com habitatge

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dimecres, 16 abril 2014 11:57

Argentona, pla ordenacio urbanística

L’enquesta que es va repartir pels domicilis d’Argentona i que també es trobava en els equipaments municipals sobre el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) ja ha donat els seus fruits. En concret s’han recollit prop de 160 documents i les dades destaca que la Riera d’Argentona i les fonts són les principals prioritats pel que fa a la protecció mediambiental. Pel que fa als sectors a potenciar, un 37% dels enquestats creu que cal potenciar el sector comercial, un 24% l’agricultura i el 16% el turisme.

L’enquesta també s’atura en l’habitatge. El 54% considera que els preus de l’habitatge a Argentona són molt elevats, un 48% diu que cal habitatge de protecció oficial i un 27% demana habitatge de lloguer. En mobilitat, un 63% creu que l’aparcament és el principal problema de la vila, de la que demanen aturar-ne el creixement alhora que es millori i rehabiliti la vila actual.

La regidoria de Participació Ciutadana impulsarà en les pròximes setmanes un procés participatiu per debatre el futur de la Font Picant.