Càritas d'Argentona recapta 4.000 euros amb la Tómbola i el Festival Solidari

L’entitat també va aconseguir una tona i mitja d’aliments per al Gran Recapte

  • Redacció
  • Divendres, 13 Desembre 2013 00:00

Ciutat 2013, gran recapte

Dues grans xifres de solidaritat a Argentona. Per una banda, els 1500 quilos d’aliments que els argentonins van aportar al Gran Recapte. I, per l’altra, els 4000 euros de recaptació que Càritas va recollir entre la Tómbola celebrada fa una setmana i el Festival Solidari celebrat el passat dissabte a la Sala.

La presidenta de Càritas Parroquial d’Argentona, Lourdes Blanco, es mostra molt satisfeta pel gran suport que ha rebut la crida de l’entitat per part de la ciutadania. Pel que fa a la recollida d’aliments, Blanco ha reconegut que la xifra s’ha quedat curta ja que el Banc d’Aliments calcula una donació de quinze quilos de menjar per cada persona que és objecte de donació. És per això que Argentona rebra aliments suplementaris del Gran Recapte celebrat a Vilassasr de Mar i que ajudaran a cobrir totes les necessitats que hi ha al municipi.

Per la seva banda, la recaptació econòmica s’utilitzarà per ajudar a pagar lloguers, subministraments (llum, aigua, gas) a les persones més necessitades.