La Fundació Iluro cedeix la Biblioteca d'Argentona a l’ajuntament

El contracte de cessió de la gestió és per un període de 5 anys

  • Redacció
  • Dimecres, 11 Desembre 2013 17:03

Signatura Fundacio Iluro i Argentona

La Fundació Iluro ja ha resolt els serrells administratius als quals va al·ludir l’alcalde d’Argentona, Ferran Armengol, en el darrer ple de desembre i ja s’ha signat el contracte de cessió de la gestió per 5 anys de la biblioteca d’Argentona.

L’acord rau en la voluntat de la Fundació Iluro de donar continuïtat a l’antiga obra social de l’extinta Caixa d’Estalvis Laietana, i l’interès del consistori de disposar d’una biblioteca pública. Així s’ha arribat a l’acord de cedir a l’Ajuntament d’Argentona la gestió de l’actual biblioteca situada al carrer Gran 3. L’objecte del contracte inclou la utilització de tots els espais actuals, mobiliari, sala de lectura i zona infantil, i més de 20.000 volums de consulta.

Aquest contracte manifesta una de les finalitats de la Fundació Iluro, que és la de fomentar els temes culturals i qualsevol mena d’expressió intel·lectual.
L’acte de signatura el van formalitzar el president de la Fundació Iluro, Rafael Montserrat, i l’alcalde d’Argentona, Ferran Armengol.