Obres d’arranjament a l’àrea d’emergència de Bellavista

L’Ajuntament també ha iniciat obres de millora a l’avinguda del Mediterrani al Cros

Aquesta setmana s’han iniciat les obres d’arranjament de l’àrea d’emergència situada a Bellavista. Aquesta zona de recollida de brossa ja fa temps que es troba en un estat lamentable que es va agreujar, mesos enrere, arran d’un incendi fortuït. Les obres consisteixen en la remodelació completa de l’àrea, que es farà més gran amb l’objectiu de poder tenir segregades les diverses fraccions. També  s’ordenarà la circulació i l’aparcament de la zona.

Millores al Cros

Per altra banda, dilluns de la set­mana passada van començar, a l’avinguda del Mediterrani del barri del Cros, les obres de construcció de dos passos de vianants elevats. Segons el regidor d’urbanisme, Pere Móra, l’objectiu d’aquestes obres és ‘millorar la seguretat per als vianants que travessen l’avinguda del Mediterrani i dels vehicles que hi circulen, al mateix temps que s’ordenen els aparcaments en bateria d’aquest carrer’.

Aquestes obres s’emmarquen en el pla de millora urbana del Barri del Cros que inclou el Mercat setmanal que funciona des de l’estiu.