Argentona lliura les bosses de rebuig per a aquest any

La bossa vermella taxada ha permès reduir aquesta fracció en més d’un 15%

L’Ajuntament inicia aquesta setmana la distribució domicili per domicili de les bosses taxades de rebuig -vermella-, després que la modificació de l’ordenança municipal aprovada en el ple municipal extraordinari del passat 22 d’octubre reculli l’eliminació de fer ús obligatori de la bossa taxada groga per als envasos, a partir de l’1 de gener de 2013.

El nombre de bosses serà el mateix que l’any passat, i s’estableix en funció del nombre de persones empadronades que composin la unitat familiar i haurien de cobrir les necessitats per a tot l’any.  En cas que un domicili requereixi de més bosses vermelles abans de finalitzar l’any, podrà adquirir-les als comer­ços i establiments col·laboradors del municipi. Les bosses sobrants no es podran retornar però es poden utilitzar d’un any per l’altre.

La bossa vermella taxada per al rebuig continuarà sent obligatòria, ja que la seva utilització ha permès reduir aquesta fracció en més d’un 15 %, que procedien en gran mesura de residus reciclables que s’acabaven llençant al rebuig.