Cinc nens del Cros s’han quedat sense transport escolar

Aniran a l’institut amb un taxi que pagarà la Generaliat a través del Consell Comarcal

Finalment les administracions han decidit una solució per als cinc nens del Barri de Sant Miquel del Cros que s’havien quedat sense plaça dins el transport escolar subvencionat. Els joves aniran cada dia a l’institut amb un taxi que pagarà la Generalitat a través del Consell Comarcal del Maresme. Aquesta solució posa fi al problema que es va generar a principis de curs i que va denunciar el regidor del Partit Popular, Fran Fragoso.

La regidora de Serveis Socials, Susana López (PSC), ha explicat que en cap cas la situació ha derivat en absentisme escolar ja que les famílies es van coordinar per tal de portar els nens al centre cada dia.

López també ha admès que la situació els va sorprendre ja que a finals del curs passat el centre ja prevèia que hi hauria més demanda que oferta i així es va comunicar al Consell Comarcal que és l’administració que gestiona el servei.

Des del Consell Comarcal es recorda que la Generalitat no està obligada a oferir transport escolar a alumnes que van a un centre del seu propi municipi.