Estelània torna a Arenys de Munt

La Fira independentista arriba a la vila on va néixer coindint amb l'Aplec Independentista

  • Redacció
  • Divendres, 13 Setembre 2013 12:39

Estelània

La fira independentista Estelània torna a Arenys de Munt aquest proper diumenge. La fira, que va néixer amb l'objectiu de convertir-se en la primera fira itinerant de productes independentistes que recorre el territori català amb el suport de l'Associació de Municipis per la Independència, torna a la vila maresmenca en la que va celebrar la seva primera edició el passat 6 d'abril.

13 poblacions han celebrat edicions de la fira fins el moment i ara aterra altra vegada a Arenys de Munt convidada per l'Ateneu Independentista. Així, coincidint amb el 4rt Aplec Independentista, la fira s'instal·larà a la Rambla de Sant Martí -la riera d'Arenys de Munt- amb més de 30 expositors i un ampli ventall de productes independentistes.

Estelània, que agafa el seu nom de la composició de les paraules 'estelada' i 'miscel·lània', vol tenir un caire participatiu, festiu i reivindicatiu, unint en un únic  espai totes les entitats i associacions, projectes, artesans i empreses involucrades en el moviment independentista. Per això, des de l'organització s'acaba cada una de les jornades amb una encesa d'espelmes formant una estelada.