Nova avaluació del tram de platja entre Arenys i Caldetes

També es va presentar el Pla Integral de Platges

  • Redacció - Ràdio Arenys
  • Dimecres, 14 Setembre 2016 13:45

Tram platja Caldetes Arenys

La directora de Costes de l'Estat va anunciar a l'alcaldessa d'Arenys de Mar, Annabel Moreno, que l'organisme tornarà a avaluar l'estat del tram que uneix per platja Arenys de Mar i Caldetes.

Fa temps que hi ha un projecte del Ministeri que situa el pas per darrere les roques, sobretot a partir de la zona de les roques d’en Lluch què és on ja no hi ha platja.
L’Ajuntament ja va tenir una reunió el passat mes de juny amb ADIF amb Costes de la Generalitat, però tot i això estaven pendents de parlar amb Costes de l’Estat.

Annabel Moreno ha assenyalat que cal buscar la manera de passar la penya sobretot pel perill que representa en aquests moments que els vianants hagin de passar per la via del tren.
Val a dir que a la trobada també es va aprofitar per explicar a Costes de l’Estat el Pla Integral de Platges i, alhora, se’ls va donar detalls del projecte per naturalitzar la platja del Cavaió.

Annabel Moreno ha explicat que aquest és un objectiu a llarg termini, però que la idea és aconseguir un espai natural protegit a la zona de la platja on hi ha el Portinyol.