El nou govern d'Arenys de Mar s'estructurarà en quatre grans àrees

Un grup de ciutadans es va manifestar contra la moció de censura a Estanis Fors durant la presentació del nou cartipàs

  • Redacció - ACN
  • Dimarts, 05 abril 2016 09:37

Ajuntament Arenys de mar

El futur govern d'Arenys de Mar s'estructurà en quatre grans àrees, encapçales per un regidor de cadascun dels partits de l'oposició –ERC, PSC, ICV, CiU- que han impulsat la moció de censura contra l'alcalde de Junts per Arenys (JxA), Estanis Fors, i que formaran part del govern. Les quatre àrees són: Govern Obert, Serveis a les Persones, Desenvolupament Local i Ocupació i Territori i Sostenibilitat.

La primera d'aquestes estarà dirigida pel socialista Ramon Vinyes, Isabel Roig (ICV) se'n farà càrrec de la segona, Josep Maria Nogueras (CiU) de la tercera i Laia Martín (ERC) de la darrera. El nou cartipàs i l'acord de govern es va presentar dimecres passat sota el títol 'Pels drets socials, la transparència i el bon govern' en un acte a la sala Josep M.Arnau del Centre Cultural Calisay "completament plena", segons ha explicat el Consistori. El ple d'investidura de la nova alcaldessa s'ha fixat per al 6 d'abril.

L'àrea de Govern Obert inclou les regidories de Serveis Econòmics, Recursos Humans, Organització i Atenció a la Ciutadania, Comunicació i Participació. Dins de l'àrea de Serveis a les Persones s'inclou Cultura, Acció Social, Drets Xivil, Educació, Festes, Esports, Gent Gran, Salut i Consum i Infància i Joventut.

En l'àrea de Desenvolupament Local i Ocupació s'inclouran les regidories de Promoció Econòmica, Port, Indústria i Agricultura. Per últim, Territori i Sostenibilitat inclourà Urbanisme, àrea que dependrà directament de l'alcaldessa; Medi Ambient, Rials i Platges, Via Pública, Obres i Serveis; Mobilitat i Seguretat Ciutadana.