L'ICS rectifica i manté el personal del CAP d'Arenys de Mar

La pressió del territori atura la retallada

  • Redacció// Foto: cedida
  • Dijous, 14 Gener 2016 11:22

Maresme 2014/2015, cap arenys de mar

L'Institut Català de la Salut ha reconsiderat la seva postura inicial de retallar el personal d'urgències del CAP d'Arenys de Mar.  Finalment l'ICS ha reconsiderat la seva posició i mantindrà els dos metges que actualment atenen les urgències mèdiques al centre de la població maresmenca.

La decisió arriba després de la reunió que responsables de l'ICS van mantenir dilluns a la tarda amb els alcaldes de les cinc poblacions a les quals el CAP d'Arenys de Mar presta el servei d'urgències, Arenys de Munt, Caldes d'Estrac, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt. Aquests municipis havien fet pressió política per a forçar la decisió que finalment va arribar. El Ple d'Arenys, per exemple, havia aprovat una moció per unanimitat al respecte.

Manifestació

La reunió, celebrada a les dependències de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, va estar acompanyada d'una manifestació a la plaça de l'Ajuntament en què un centenar de persones van fer una cassolada i van lluir pancartes contra les retallades en la sanitat pública.