Encallat el nou conveni per regular el Port d’Arenys

L’alcalde va posar-se en contacte amb el secretari de Mobilitat, Ricard Font

  • Redacció
  • Divendres, 27 Desembre 2013 11:44

Port d'Arenys de Mar

Les converses entre l’Ajuntament d’Arenys de Mar i Ports de la Generalitat pel conveni que han de signar les dues parts i que ha de regular la zona, continua aturat. Per tal d’accelerar una resolució el més aviat possible, l’Alcalde va posar-se en contacte aquesta setmana amb el secretari de Mobilitat, Ricard Font.

El govern municipal encara està en negociacions pel que fa al conveni de regulació de la zona. Les dues parts no es posen d’acord encara sobre les places d’aparcament, els seus preus i els horaris. El govern vol igualar les zones d’aparcament del port amb la riera, però l’organisme de la Generalitat s’hi nega encara que al principi s’hi havia mostrat d’acord. L’alcalde Estanis Fors diu que Ricard Font es va mostrar sorprès i diu que intentarà solucionar-ho.  

Sorpresa per l’escullera

Respecte de les obres de l’escullera, Fors diu que li sorprèn que algun partit i persones a nivell particular es mostrin preocupades i critiquin la despesa. En aquest sentit, l’Alcalde ha afirmat que les feines es fan gràcies a una partida que Ports té per destinar a obres comercials que aquest any ha tocat a la nostra vila.