LEDS posa música a una campanya per la igualtat de sexes

El grup mataroní dóna suport a un projecte en contra de la violència masclista a Arenys

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dimecres, 06 Novembre 2013 18:11

Cultura, LEDS

La Diputació de Barcelona i l’Ajuntament d’Arenys de Mar han encetat una campanya conjunta en contra de la violència masclista i a favor d’una major sensibilització envers la igualtat de drets i deures entre homes i dones. El projecte implica que quatre centres educatius del municipi treballin de forma directa la temàtica mitjançant tallers durant els mesos d’octubre i novembre. L’objectiu és incidir en la població jove, i especialment en els estudiants que cursen 4t d’ESO als centres de secundària de la vila, Els Tres Turons i La Presentació.

Superar-se

Entenent que es tracta d’un públic molt jove, la campanya gira entorn una cançó concreta: ‘Ningú com tu’, del grup mataroní de pop rock català LEDS, que pertany al darrer treball “Agafa’t Fort”. La banda mataronina explica que va escriure el tema amb l’esperit d’animar tothom a tirar endavant i a superar-se dia rere dia.

Dissabte 23 de novembre, es posarà fi al projecte amb un concert organitzat especialment per a l’ocasió, que comptarà amb les actuacions de LEDS i Filippo Landini, i l’aparició d'actors reconeguts per diferents sèries de televisió al Centre Cultural Calisay d’Arenys de Mar.

Ningú com tu: