El PP estudia denunciar a la Delegació del Govern la moció de les banderes

Els populars entenen que s’ha de fer complir el que marca la llei

El PP estudia presentar una denúncia a la Delegació del Govern després que la moció que va portar el partit en el darrer ple no va prosperar i els populars entenen que s’ha de fer complir el que diu la llei sobre la presència de banderes a l’ajuntament. Aquesta possibilitat, però, ja ha fet que altres partits com el PSC manifestin que el PP hauria de marxar del govern.

El regidor popular, Juanjo Almansa, critica que el pacte no escrit de banderes no s’hagi respectat ja que el passat 11 de Setembre es va penjar la senyera i la d’Arenys. En canvi, el 12 d’octubre i el 6 de desembre no es va posar l’espanyola. Per aquest motiu, segons explica, el seu partit va decidir presentar la moció a ple perquè hi hagi totes les banderes en els edificis públics. Almansa diu que encara no han decidit si faran arribar una denúncia a la Delegació del Govern. Almansa diu que no ho considera un acte de deslleialtat i que no hi ha malestar al govern.

Per la seva banda, el PSC creu que si el PP porta el tema a la Delegació del Govern els situa clarament fora del govern. El primer secretari dels socialistes, Ramon Vinyes, destaca que la confiança es perd si un soci de govern denuncia un altre.