El propietari de les Clarisses les posa a la venda a través d’Internet

La pàgina destaca el tipus de terreny i les vistes a la muntanya però no posa preu

Les negociacions per la compra del convent de les Clarisses entre l’Ajuntament d’Arenys i el propietari poden complicar-se més després que aquest ha posat a la venda l’edifici a través d’una agència immobiliària. En concret, la seva venda es pot consultar a través del portal Engel and Volkers. La pàgina destaca el tipus de terreny i les vistes a la muntanya, però per contra no posa preu al convent públicament sinó que remet a consulta directa amb la immobiliària.

En el web, a més de fotografies de l’edifici i el seu entorn, es descriu la propietat. En concret, es detalla que són 4.000 metres quadrats, que inclouen el terreny de l’entorn amb el pou, mina i altres serveis. També es donen detalls de la capella i les estances del convent amb més de 40 habitacions. El web de la immobiliària destaca que es va clausurar i dessacralitzar entre el 2000-2010 i que ara permet múltiples usos.

Mentrestant, des de l’Ajuntament es continua pendent que des de Patrimoni de la Generalitat es determini el preu exacte al que s’hauria de comprar el convent. Primer, però, cal que el propietari firmi la declaració d’intencions que li va enviar el mateix govern ja que l’edifici no està en el Pla de Mandat.