El CN Mataró Quadis cau a quarts de final de la I Copa Catalunya

L’Atlètic Barceloneta s’imposa a la primera edició de la Copa Catalunya

La Copa Catalunya, antic Campionat de Catalunya, va estrenar format, disputant-se en sistema eliminatori entre els vuit equips de Divisió d’Honor en una mateixa piscina, en aquest cas a Molins de Rei, i en un cap de setmana, i curiosament la sort va fer que els dos finalistes de l’última edició, CN Sabadell, que era el campió, i CN Mataró Quadis, s’enfrontessin en el primer partit de quarts de final, que després d’un matx molt intens, tenint en compte que tot just comença la temporada, va donar el triomf als vallesans per una diferència mínima.

Kadar encara no va jugar Dorin Costras encara no va poder comptar amb el nou fitxatge, el romanès Kalman Kadar, però a les files rivals també es notaren molt les baixes del porter Stanton, de Pedrerol, de Gustavo Marcos i de Palma, que sens dubte han afeblit l’equip amb respecte a la temporada passada.  I així el partit va ser molt anivellat, amb superioritat defensiva i sense que el marcador s’obrís mai de forma clara. Per part mataronina va brillar especialment el boia hongarès Balasz Sziranyi autor de quatre gols, plens de força i qualitat. Es va entrar al decisiu quart amb empat a sis gols al marcador, i encara un gol del capità Jordi Garcia va avançar el CN Mataró Quadis, obligant als sabadellencs a un gran esforç que els va donar la remuntada gràcies a un penal en el darrer minut. Ara ja toca esperar el debut a la lliga el proper dia 14 d’octubre davant de l’Aguas de València a la Piscina Municipal i després la setmana següent la primera ronda de la Copa LEN a Gènova.

SABADELL 8 - 7 CN MATARÓ

CN SABADELL:

Guimerà, Cércols (3). Moreno, JM Garcia, J. Garcia (2), Soro, Rey (1), Letay (1), Ballart (1), Soler, Millan, Peisson i Carrillo.

UE Mataró:

Jordi Fernàndez, Pau Bach, Fran Sànchez, Àlex Codina, Andrei Iosep (1), Balasz Sziranyi (4), Pei Garcia, Kiku Garcia, Vístor Flores, Jordi Garcia (2), Adso Fernàndez, Pau Cardenal i Mario Lloret.

Parcials:

2-2, 2-1, 2-3, 2-1

L’Atlètic Barceloneta s’imposa a la primera edició de la Copa Catalunya

Quarts de final Sabadell- CN MATARÓ     8-7 Hospitalet- CN Barcelona    7-14 Terrassa- Sant Andreu    8-7 Barceloneta- Mediterrani    19-8 Semifinals Sabadell- CN Barcelona    10-12 Terrassa- Barceloneta    7-10 Final Barceloneta- CN Barcelona    12-8

L’Atlètìc Barceloneta continua demostrant el seu domini en les competicions tant a nivell català com a nivell estatal i es va imposar en el primer torneig de la temporada. Cal destacar que en el CN Terrassa ja hi va jugar, amb bon rendiment, l’ex-mataroní Florin Bonca i que el millor jugador del campionat va ser Xavier Vallès de l’equip campió.