El primer cop de quarts de final el dóna el CN Mataró Quadis

Les claus: un gran primer quart, les aturades de Jordi Fernàndez i l'aprofitament de les superioritats

Aquest dimarts s'ha jugat el primer duel de quarts de final del "play-off" entre el CN Mataró Quadis i el CN Terrassa, i el primer cop l'ha donat l'equip de Dorin Costras, que d'aquesta manera si aconsegueix guanyar un partit a la ciutat egarenca es classificaria per semifinals.

Gran primer quart
Una de les claus del partit ha estat el gran inici de partit de l'equip local, amb tres defenses esplèndides, que acompanyades de dos xuts de Bonca i Jordi Garcia col·locant el 2-0 abans que es complissin dos minuts de joc. Com era lògic han reaccionat els egarencs i van equilibrar el marcador, però en el tram final del primer quart un gol de Iosep i dues jugades d'home de més ven aprofitades han posat el 5-2 al final del primer període.

Aquell avantatge s'ha mantingut en el segon quart, tot i que Juan Carlos Garcia i la defensa visitant s'han anat entonant, però sense poder fer res davant dues perfectes jugades d'estratègia culminades per Sziranyi i Fran Sànchez en el darrer minut, per situar el 8-5 al descans.

Una gran defensa i un gran Jordi a la porteria
En el tercer quart els àrbitres han començat a castigar més severament a la defensa local que ha patit cinc exclusions en aquest període veient com Fran Sànchez era eliminat en acumular-ne tres, mentre els egarencs només en rebien una, i després en el quart van continuar amb sis més pels locals, amb eliminació de Bonca només començar. Per sort les defenses en inferioritat han estat molt bones i per si això no fos suficient Jordi Fernàndez ha fet sis sensacionals aturades en aquestes situacions. D'aquesta manera i amb bon aprofitament de les seves jugades d'home de més (set gols de nou) l'equip de Costras ha acabat guanyant de forma força còmoda davant un rival molt complicat, que ha tingut tenir eclipsat a Xavi Garcia el seu màxim golejador.

CNMATARÓ QUADIS 12 - 9 CN TERRASSA
CN MATARÓ QUADIS:
Jordi Fernàndez, Àlex Codina, Fran Sánchez (1), Victor Flores, Andrei Iosep (2, 1 de p.), Balajsz Sziranyi (3), Pei Garcia (2), Kiku Garcia, Florin Bonca (2, 1 de p.), Jordi Garcia (2), Adso Fernandez, Pau Cardenal, Marc Garcia.
CN TERRASSA: Juan Carlos Garcia, Sanz, Mora (4), Robles, Piralkov (1), Nagy, Raul Gallego (3), Aguilar, Pérez, Ivan Gallego (1), Marsal i Xavi Garcia.
ÀRBITRES: Fernàndez i Guardia.
PARCIALS: 5-2, 3-3, 1-2, 3-2.
EXCLUSIONS: 16 del CN Mataró Quadis i 11 del Terrassa, amb 14 jugades d'home de més per als visitants i 9 per als locals, degut a dobles exclusions.