Derrotades en el darrer minut

CN MATARÓ EL TOT 6 LA LATINA MADRID 7

L'equip del CN Mataró El Tot va demostrar una vegada més estar perfectament adaptat a la màxima categoria del waterpolo estatal i va posar contra les cordes un equip amb molta experiència, al qual va dominar durant els dos primers quarts.

En el primer quart la defensa local va funcionar a la perfecció impedint que l'equip madrileny jugués i llancés amb comoditat i a més va trobar bones posicions de xut per a Erika Reyes que una vegada més va ser l'arma fonamental de les noies de Vicenç Tarrés en atac.

Al segon quart van començar a despertar les madrilenyes i al tercer van donar la volta al marcador, posant-se amb un 4-6 favorable. Però les jugadors locals no estaven disposades a rendir-se fàcilment i amb gols de Reyes i Abril van igualar el marcador ja dins del darrer quart, que va ser de gran intensitat defensiva per ambdues parts. La decepció va arribar a falta de 27" per al final quan de Haro va establir el 6-7 definitiu.

CN MATARÓ EL TOT 6 - 7 LA LATINA MADRID
CN MATARÓ: Noèlia Gómez, Diana Roca, Carolina Plaza, Berta Pérez, Estefania Casas, Cristina Gras, Íngrid Garcia, Helena Padilla, Estela Comella, Míriam Abril (1), Erika Reyes (4), Gal·la Torner (1), Marta Rodríguez.
CN LA LATINA: Díaz, Herrador, M.Pérez, Àlvarez (1), Navarro, de Haro (3), Làzaro, Moreno, P.Pérez (1), Gancedo i Sanz (2).
PARCIALS: 2-0; 2-3; 1-3; 1-1.