Dani Ballart serà el nou tècnic del CN Mataró femení de waterpolo

Substitueix Marina Zablith, amb la qual s'ha aconseguit la Supercopa Estatal i s'ha arribat a l'aturada de lliga en primer lloc

200515Wat_Ballart

Dani Ballart serà el nou tècnic del Centre Natació Mataró femení de waterpolo per a la temporada 2020-21, en substitució de Marina Zablith, que ha estat dues temporades a la banqueta mataronina. En aquesta última l'entrenadora brasilera ha portat l'equip al títol de la Supercopa Estatal, i al primer lloc de la lliga en el moment de l'aturada, restant a l'espera de la confirmació d'un títol de lliga que seria històric.

El comunicat del Centre Natació Mataró diu que el tècnic barceloní serà el responsable de l'equip que disputa la lliga de Divisió d'Honor i també l'Eurolliga, i que l'acord és per a una temporada i prorrogable a una segona opcional.

En l'escrit el CN Mataró agraeix a Marina Zablith la tasca realitzada i manifesta la voluntat que continuï formant part de l'equip tècnic d'aquest primer equip femení.

El currículum de Ballart

El nou tècnic del femení del CN Mataró (nascut el 1973 a Barcelona) té un destacat currículum com a jugador, amb medalla d'or als Jocs d'Atlanta-96 i de plata a Barcelona-92, dos títols mundials (Perth-98 i Fukuoka-2001) i dues plates mundials (Perth-91 i Roma-94).

Com a entrenador prové del Gezira Sports d'Egipte i anteriorment havia dirigit l'equip masculí del CN Sant Andreu i havia estat segon entrenador del CN Sabadell femení, club en el qual havia estat director tècnic la temporada 2011-12.

Un fitxatge confirmat

També s'ha anunciat el fitxatge de la portera internacional Elena Sànchez, provinent del CN Sant Andreu i amb passat al CN Sabadell, per suplir a la francesa Lorene Derenty.