El Terrassa femení també tomba el CN Mataró en la Copa de la Reina

L'equip mataroní es queda sense la possibilitat de recuperar la Copa guanyada l'any 2016

200228Wa_Terrassa-CNMCopaReina

Hi havia moltes esperances dipositades, per part de l’equip femení del CN Mataró, en tornar a guanyar el títol de la Copa de la Reina a Sabadell, tal com havia passat ara fa quatre anys, però s’han esfumat en el partit de quarts de final disputat avui divendres contra el Terrassa.
L’equip egarenc, que ja l’havia derrotat en partit de lliga el passat dissabte, ha guanyat per segona vegada en pocs dies a l’equip de Marina Zablith i ha completat el domini egarenc en el doble enfrontament en la Copa, que el dia abans s’havia iniciat en categoria masculina.

L'equip egarenc no s'ha posat per davant fins ben entrat l'últim quart

El partit ha començat amb domini de les mataronines, amb una Clara Cambray molt inspirada i al final del primer quart guanyaven per 4-2. En el segon quart s’ha mantingut un ritme altíssim, amb total domini dels atacs, i al descans encara dominava el CN Mataró per 7-6.

No ha canviat massa la cosa en el tercer, amb intercanvi de gols i després d’un parcial de 5-4 el CN Mataró s’avançava de dos gols. Només començar l’últim quart Clara Cambray marcava el seu cinquè gol en el partit per augmentar l’avantatge a tres gols, que semblava posar les coses molt bé a les de Marina Zablith. Però el Terrassa no s’ha rendit i en menys de quatre minuts ha marcat quatre gols per capgirar el marcador.
A partir d’allà ja podia passar de tot. Laura Vicente ha empatat quan quedaven dos minuts, però en aquest tram les egarenques han estat més fortes en defensa i més encertades en atac per completar un parcial de 2 a 6, amb els sis gols marcats per sis jugadores diferents, i emportar-se un triomf que les fica a semifinals... i gairebé a la final, perquè el seu rival serà el Boadilla madrileny, que és clarament inferior.

CN MATARÓ 14-16 CN TERRASSA

CN MATARÓ: Lorene Derenty, Laura Vicente (2), Helena Lloret (2), Anna Gual (1), Brigitte Games (1), Irene Gonzàlez (1), Clara Cambray (5), Cristina Nogué, Maria Bernabé, Marta Bach (1), Anni Espar (1), Queralt Bertran, Blanca Colominas (ps).
Per part egarenca destacar a Martina Cardona i Bea Ortiz amb 4 gols cada una, Olga Domènech amb 3 i Judith Panicello i Paula Leitón n'han marcat dos cada una. Han completat l'equip la portera Sandra Domene, Pili Peña, Cantero, Júlia Rodríguez, Montoya, Cuenda, Samper i Tamayo (ps).
PARCIALS: 4-2, 3-4, 5-4, 2-6

El Terrassa ha estat sancionat amb 13 exclusions, mentre que el CN Mataró només n'ha rebut11 , però ha estat castigat amb 4 penals, per cap les egarenques.