A la tretzena s'acaba la imbatibilitat del CN Mataró

L'equip femení de waterpolo del CNM ha caigut derrotat a la piscina del CN Terrassa

200222Wa_Terrassa-CNM-2

L'equip femení del Centre Natació Mataró, líder de la Divisió d'Honor, avui en la tretzena jornada de lliga, ha vist trencada la seva imbatibilitat a la piscina del CN Terrassa en caure derrotat per 13-10. Tot i això manté el lideratge de la màxima categoria estatal.

L'equip egarenc que necessitava els punts per ficar-se en la zona de "play-off" ha sortit molt motivat. Tot i comptar amb tres internacionals a les seves files, ben vigilades per la defensa mataronina, eren les altres jugadores les que aprofitaven les seves opcions per obrir un forat de quatre gols al marcador (5-1) a l'inici del segon quart, quan es portaven només deu minuts de partit. Ha reaccionat l'equip de Marina Zablith per marcar quatre gols abans del descans i arribar a aquest amb el marcador igualat a 5 gols.

A la represa el parcial favorable a les mataronines s'ha ampliat a un 0 a 5, però a partir d'allà han començat a aparèixer les figures de l'equip egarenc, Bea Ortiz, Paula Leitón i l'ex-capitana del Sabadell Olga Doménech, per tornar a posar amb avantatge clar al marcador, que era de tres gols (10-7) al final del tercer quart.

En l'últim període l'equip mataroní ho ha intentat, però amb massa nervis, i l'equip local ha agafat de seguida un coixí de quatre gols d'avantatge que han gestionat bé fins al final del partit.

CN TERRASSA 13-10 CN MATARÓ

CN TERRASSA: Sandra Domene, Pili Peña, Panicello (1), Bea Ortiz (3), Cantero, Cardona (2), Rodríguez, Montoya (1), Cuenca, Samper, Olga Domènech (4), Paula Leitón (2), Tamayo.
CN MATARÓ: Lorene Derenty i Blanca Colominas porteres; Laura Vicente (3), Helena Lloret (1), Anna Gual (3), Brigitta Games, Irene González (1), Clara Cambray, Cristina Nogué, Marta Bach, Maria Bernabé, Anni Espar (2), Queralt Bertran.
PARCIALS: 2-1, 3-4, 5-2, 3-3.