Triomf agònic del Quadis CNM a la piscina del Sant Andreu

Un gol de Marc Corbalan en l'últim minut ha decidit un partit que ha tingut moltes alternatives

Waterpolo Quadis CNM - Sant Andreu

Com sol passar quasi sempre el partit entre el CN Sant Andreu i el Quadis CN Mataró jugat a la piscina Pere Serrat de Barcelona ha estat apassionant i s'ha decidit en un final agònic a favor de l'equip de Beto Fernàndez. Així el Quadis trencava la ratxa de dues derrotes mínimes patides en aquella piscina en les dues anteriors temporades.

El partit ha començat amb igualtat i intercanvi de gols durant els dos primers quarts. Ja avançat el segon quart el marcador assenyalava un empat a 3 gols, però Germán Yáñez ha avançat al Quadis abans del descans llarg.
Però després l'equip mataroní ha tancat la seva defensa, Mario Lloret ha abaixat la persiana, i amb un parcial de 0 a 3, que ha portat el marcador fins al 3-7 del final del tercerc quart, el Quadis semblava deixar decidit el matx.

Però l'equip andreuenc no és dels que es rendeixen facilment i menys jugant a casa. En l'últim quart, l'equip local s'ha beneficiat de quatre exclusions i dos penals del Quadis, mentre que no en rebia ni una sola, per tornar el parcial de 4 a 0 i empatar el marcador a 7 quan quedava poc més d'un minut per al final.
Ja dintre de l'últim minut el Quadis no ha perdut la serenitat i Marc Corbalan ha decidit el matx a falta de 47 segons i després s'ha defensat bé l'últim atac andreuenc.