El CN Mataró guanya el segon partit, però necessita una carambola per classificar-se

L’equip mataroní ha derrotat el “Medi” però demà possiblement haurà de guanyar l’equip amfitrió i potser per un marge ampli

191102Wa_CNMpiscinaRosa

En el segon partit de la 2a fase de grups de l’Eurolliga, que es disputa a Atenes, l’equip femení del CN Mataró ha obtingut un triomf per 12-8 davant el Mediterrani que era imprescindible per optar encara a la classificació. En l’altre partit l’Olympiakos ha guanyat per 10-8 el Dunaujvaros i això deixa la cosa oberta per a la tercera jornada... però molt complicada.

El partit d’avui ha començat amb igualtat (3-3 en el primer quart), però en el segon quart l’equip de Marina Zablith ho ha brodat en defensa i en atac, fent un parcial de 4 a 0, que ha deixat el triomf molt ben encarrilat.

L’equip barceloní, amb Roser Tarragó ben marcada, no ha tingut capacitat de reacció i la diferència obtinguda en el segon quart s’ha mantingut fins al final. Anni Espar ha ressuscitat en l’aspecte ofensiu, amb quatre gols, un en cada quart, i ha estat ben acompanyada per Anna Gual.

CN MATARÓ 12-8 MEDITERRANI

CN MATARÓ: Lorene Derenty, Laura Vicente (1), Helena Lloret, Anna Gual (3), Brigitta Games (1), Irene Gonzàlez (1), Clara Cambray (1), Marta Bach (1), Cristina Nogué, Maria Bernabé, Anni Espar (4), Queralt Bertran, Blanca Colominas.
PARCIALS: 3-3, 4-0, 3-2, 2-3.

Com està la situació?

La classificació queda així: Olympiakos del Pireu 6, Dunaujvaros 3, CN MATARÓ 3, Mediterrani 0.

Demà a les 9:30 hores jugaran Dunaujvaros i Mediterrani i a les 11:15 hores el CN Mataró s’enfrontarà a l’Olympiakos.

Si en el primer partit ha guanyat l’equip hongarès, aleshores el CN Mataró necessitarà guanyar l’equip grec per una diferència de 4 gols o més, per poder-se classificar amb la segona millor diferència de gols en el triple empat, ja que el Dunaujvaros ja la té en +3.
Si en el primer partit el "Medi" guanyés al Dunaujvaros, aleshores amb un empat el CN Mataró ja es classificaria.