Victòria còmoda del Quadis CNM davant el WP Navarra

L’equip mataroní s’ha mostrat superior des de bon començament

Waterpolo Quadis Mataró - Navarra

El Quadis CNM ha aconseguit, davant el WP Navarra, la quarta victòria consecutiva en el campionat de Lliga després de les assolides davant Canoe, Terrassa i Catalunya, que li permet mantenir-se a la zona alta de la classificació lluitant per les places d’honor, que deixa un Barceloneta intractable en el lideratge de la competició.

L’equip mataroní s’ha mostrat clarament superior des dels primers compassos de partit, amb molt bona defensa i amb Mario Lloret insuperable sota pals, i resolent bé a l’altre costat, per tancar el primer quart amb 3-0 al marcador i el triomf ben encarrilat.

Després a cada intent dels navarresos d’acostar-se amb un gol el Quadis responia ampliant una mica més la diferència que, després d’un tercer quart altra vegada immaculat en defensa, ha arribat als sis gols. En l’últim quart l’equip local ja ha estat més relaxat en defensa, però ha augmentat el nivell ofensiu per acabar tancant amb l’avantatge final de 8 gols, i quasi calcant el resultat de la temporada passada que va ser de 13-6.

QUADIS CN MATARÓ 13-5 WP NAVARRA

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret i Marc Pannon porters; Ramiro Veich (2), Raul Loste (2), Marc Corbalán, Víctor Fernàndez (1), Edu Mínguez, Lluc Bertran (1), Pol Daura, Àlex Codina, Pol Barbena (3), Max Casabella, Germán Yáñez (4).
PARCIALS: 3-0, 3-2, 2-0, 5-3.