El CN Mataró topa amb el Dunaujvaros i té la classificació molt complicada

En l’altre partit de la fase que es juga a Atenes l’Olympiakos ha superat el “Medi” per 13-8

• Divendres, 29 Novembre 2019 20:41

191129Wa_Dunaujvaros

Avui començava la segona fase de l’Eurolliga femenina de waterpolo a Atenes, i tal com havia passat en la primera fase disputada a Utrecht, l’equip del CN Mataró ha perdut de forma àmplia el primer partit. El Dunaujvaros s’ha mostrat superior físicament i s’ha acabat imposant per 15-10, i la classificació mataronina es posa molt complicada. Aquesta vegada només es classifiquen dos equips i haver perdut aquest primer partit per cinc gols de diferència pot haver estat clau.
En l’altre partit l’Olympiakos del Pireu, l’equip amfitrió, ha guanyat per 13 a 8 al Mediterrani, tot i els 5 gols de la mataronina Roser Tarragó. La classificació ja passa per superar el “Medi” demà dissabte a les 19:15 hores i després anar-s’ho a jugar contra l’equip grec en l’últim partit de diumenge.

Magnífic inici de partit del CN Mataró, trencat per un parcial de 4 a 0

El partit ha començat bé, amb un joc elèctric per ambdues parts, però amb més eficàcia de l’equip mataroní que ho brodava en atac i disn del segon quart s’avançava de dos gols (4-6) amb dos gols d’Anna Gual, dos de Clara Cambray, un d’Irene i un de Brigitta Games, en una de les poques pilotes clares que han arribat a la boia.

Però en quatre minuts les hongareses han fet un parcial de 4 a 0, posant-se ja per davant de dos gols i passant la pressió a l’equip mataroní. Al descans llarg, després de dos quarts de clar domini dels atacs s’ha arribat amb un 9-8 favorable al Dunaujvaros.

El parcial anterior ha deixat tocat l’equip mataroní i després l’equip hongarès ha imposat la seva superioritat física, amb bona defensa, anul·lant a Helena Lloret i Anni Espar i gran actuació de la portera Laura Aarts a la porteria. Ha pogut treure contres letals i amb un gran xut exterior (destacant Brigitta Horvath que ha marcat 7 gols), ha anat obrint forat fins la diferència final de cinc gols.

DUNAUJVAROS 15-10 CN MATARÓ

CN MATARÓ: Lorene Derenty, Laura Vicente (1), Helena Lloret, Anna Gual (2), Brigitta Games (1), Irene Gonzàlez (3), Clara Cambray (3), Marta Bach, Cristina Nogué, Maria Bernabé, Anni Espar, Queralt Bertran, Blanca Colominas.
PARCIALS: 3-4, 6-4, 2-1, 4-1.

Derrotes dels quatre equips catalans en la primera jornada

A part de les clares derrotes de CN Mataró i Mediterrani a Atenes, també els altres dos equips catalans han perdut de forma contundent. El Sabadell a casa contra l’Utrecht per 7-11 i el Sant Andreu a Catània davant l’equip amfitrió  de l’Orizzonte per 14-7.
Ara mateix sembla complicat que hi hagi representació catalana en els quarts de final.