El CN Mataró estrena el lideratge de la Divisió d'Honor fent el sis de sis

El Sant Andreu un altre equip d’Eurolliga ha posat les coses difícils durant tres quarts de partit

Waterpolo CNM - Sant Andreu

Després de l’extraordinària victòria de l’equip femení del CN Mataró a Sabadell el dijous passat, l’equip de Marina Zablith estrenava el lideratge dos dies després al Sorrall, tot seguit del vibrant partit del Quadis. No ho ha tingut pas fàcil per superar un incòmode Sant Andreu que, tot i jugar sense estrangeres, no s’ha rendit fins ja avançat l’últim quart, però ha acabat fent el sis de sis en la lliga per continuar com a líder en solitari.

L’equip visitant ha marcat primer, però de seguida s’ha posat per davant l’equip local amb un 3 a 1. La defensa visitant ha anat guanyant en intensitat i en atac les andreuenques, amb Aznar i Mora inspirades, han trobat més solucions per empatar al final del segon quart.

En el tercer s’ha mantingut la igualtat, peró prop del final Brigitta Games, que seria la MVP del partit, ha donat avantatge mínim (9-8). En l’últim quart l’equip local ha posat la directa, amb Irene Gonzàlez molt efectiva per acabar com a màxima golejadora del partit, i ha agafat quatre gols d’avantatge (14-10) que han permès arribar al final amb certa tranquil·litat. En l’últim minut l’equip visitant, que tampoc mereixia un correctiu tan dur, ha maquillat el resultat una mica.

CN MATARÓ 14-12 CN SANT ANDREU

CN MATARÓ: Lorene Derenty, Laura Vicente, Helena Lloret (2), Anna Gual (3), Brigitta Games (3), Irene González (4), Clara Cambray, Cristina Nogué, Marta Bach, Anni Espar (2), Maria Bernabé, Queralt Bertran i Blanca Colominas (ps).
PARCIALS: 4-2, 2-3, 3-3, 5-4