El CN Mataró guanya a la piscina del campió i és el nou líder

L’equip mataroní trenca la ratxa del CN Sabadell, que havia guanyat els últims 241 partits de lliga

191107Wa_SabadellCNM

L’equip femení del Centre Natació Mataró, ja tornat d’Holanda després de la classificació per a la 2a fase de l’Eurolliga, jugava avui en partit de Divisió d'Honor a la piscina del campió, el CN Sabadell, i ha aconseguit el primer triomf de la història en partit de lliga a Can Llong.

Amb aquest triomf el CN Mataró trenca una ratxa de l'equip sabadellenc de 241 partits seguits guanyats en competició de lliga, que s'allargava des de feia més de nou anys.

L’equip de Marina Zablith ha sortit a totes, i amb un parcial de 0 a 3, amb gran efectivitat en atac, ha deixat clar que volia el triomf. La diferència s’ha mantingut al final del primer quart (2-5).
En el segon l’equip local ha reduït la diferència a la mínima expressió amb dos gols molt ràpids, i després s’han anat intercanviant els gols per arribar la descans amb avantatge mataroní de 6 a 7. El partit estava ben obert...

A la represa les defenses s’han centrat més en la seva feina, però Irene Gonzàlez ha acabat trobant forat i la diferència ha tornat als dos gols. El marge s'ha mantingut gràcies al gran treball defensiu i a la bona actuació de Lolo Derenty sota pals, i al final s'ha ampliat altra vegada als tres gols amb un de Brigitta Games a la boia i deixant el Sabadell a zero en aquest tercer quart.

191107Wa_Sabadell-CNM-2

L’equip sabadellenc estava absolutament bloquejat davant la forta pressió defensiva mataronina i s’ha passat 17 minuts sense marcar, des de la meitat del segon quart fins quasi el final del partit. Al final dos gols locals han maquillat una mica el resultat...

Però, després de 40 derrotes, 28 en la fase regular i 12 en partits de "play-off", ha arribat  el primer triomf de la història en partit de lliga contra el Sabadell, i a més a Can Llong, on ja se les havia derrotat en la Copa de la Reina, de fa tres anys, i en la Supercopa, d'aquesta mateixa temporada.

Amb aquest triomf el CN Mataró es col·loca líder en solitari de la Divisió d'Honor per primera vegada en la seva història i demostra que aquest any pot aconseguir aquest títol.

CN SABADELL 8-10 CN MATARÓ

CN SABADELL: Laura Ester, Mati Ortiz, Rion, Ariño (2), Morell (2), Nona Pérez, Cordobés (1), Maica Garcia (1), Forca (1), Prados, Tankeeva (1), Barzon, Farré (ps).
CN MATARÓ: Lorene Derenty, Laura Vicente, Helena Lloret (1), Anna Gual (3), Brigitta Games (3), Irene González (1), Clara Cambray (1), Cristina Nogué, Marta Bach, Anni Espar (1), Maria Bernabé, Queralt Bertran i Blanca Colominas (ps).
PARCIALS: 2-5, 4-2, 0-2, 2-1.

El dissabte defensarà el lideratge contra el Sant Andreu

El dissabte a les 14 hores al Sorrall, després del partit de l'Eurocup entre el Quadis i l'Oradea, l'equip de Marina Zablith defensarà el lideratge en el partit que l'enfrontarà al CN Sant Andreu, equip que no és el de les temporades anteriors, però que acaba de classificar-se també per a la segoan ronda de grups de l'Eurolliga.