El Quadis CNM vol clavar la creu a l'equip de la terra de Dràcula

El dissabte al Sorrall ha de remuntar tres gols a l'Oradea transsilvà per passar a semifinals de l'Eurocup

190928Wa_EquipQuadiscontent

La setmana passada el Quadis CNM va jugar l’anada des quarts de final de l’Eurocup a Oradea (Romania) i després d’un gran inici de partit va acabar cedint per 12-9. Aquest dissabte dia 9 a les 12 hores al complex esportiu del Sorrall, el Quadis intentarà la gesta de doblegar l'equip romanès de Dorin Costras per poder jugar per primera vegada unes semifinals continentals.

El partit s'havia de jugar al complex Joan Serra del CN Mataró, però finalment, i molt a última hora, la LEN va decidir que no es podia jugar en piscina descoberta.

La remuntada no serà fàcil perquè l'equip romanès procedent de la regió de Transsilvània, on se situa la novel·la Dràcula de Bram Stoker, compta amb grans jugadors on destaquen el porter serbi Pijetlovic, campió olímpic el 2016 i dues vegades campió del món, els golejadors Dragomirescu i Giorgescu (tots dos de nom Vlad, com el príncep Vlad Tepes que inspirà la novel·la de Dràcula) i sobretot el japonès Inaba, que va ser tot un maldecap a l'anada aconseguint quatre gols.

Recordem que fins ara Sibenik (2007), Brescia (2010) i Radnicki (2013) han estat els tres equips que han eliminat l'equip mataroní en els quarts de final d'aquest torneig europeu (que abans era Copa LEN). Només es va estar prop de la classificació contra el Sibenik (11-6 allà i 16-13 aquí).

Serà aquest el partit número 65 de la història de l'equip mataroní en competició europea. Fins ara el balanç és de 29 victòries, 10 empats i 25 derrotes. A veure si la victòria número 30 pot ser el suficientment àmplia com per poder continuar jugant a Europa aquesta temporada.

Els resultats de l’anada dels quarts de final

Oradea - QUADIS CN MATARÓ         12-9
Brescia - Miskolc                                17-10
Ortigia - Vouliagmeni                             9-9
Eger - Strasbourg                                 12-8