Victòria agònica i balsàmica del Quadis CNM a Madrid

L’equip mataroní ha manat sempre en el marcador, però ha hagut de patir fins al final

191102Wa_CanoeCNMDefensa

El Quadis CNM arribava a la piscina del Canoe Madrid per trencar una mala ratxa de quatre partits perduts, tres de lliga i el de l’Eurocup a Oradea, i poder encarar amb confiança la tornada dels quarts de finals europeus del pròxim dissabte, i ho ha aconseguit. L’equip de Beto Fernàndez ha aconseguit el triomf, com quasi sempre que s’aconsegueix en aquella piscina, de forma agònica i patint fins al final.

El Quadis marxa quasi sempre per davant en el marcador

El Quadis ha respost ràpidament, amb dos gols, al gol inicial de l’equip madrileny i ja no ha permès que l’equip local es tornés a posar per davant. El Canoe pressionava molt en defensa, però es carregava d’exclusions, i en les jugades d’homes de més el Quadis es mostrava infal·lible, fins al punt que ha marcat en les sis primeres que ha tingut.

Dins del segon quart s’ha obert un forat de tres gols (3-6), però també el Canoe es mostrava eficaç en els seus xuts davant d’una defensa poc activa i d’un Mario Lloret que no entrava en el partit i al descans llarg s’ha arribat amb un una diferència mínima (5-6).

A la represa semblava tot anar pel mateix camí, amb el Quadis mantenint l’avantatge entre un i dos gols, fins al 8-9 quan s’acabava de travessar l’equador del tercer quart. El ritme era altíssim i els llançadors mostraven gran eficàcia. Però a partir d’aquí ha canviat tot. Els porters han començat a aturar i en els últims onze minuts només s’han vist dos gols.

191102Wa_CanoeCNMGolVeich2

Ja dins de l’últim quart Ramiro Veich ha fet el desè i decisiu del seu equip d’un gran xut exterior posant el 8-10. Tot i que el Canoe de seguida ha reduït la diferència a la mínima expressió, el Quadis s’ha dedicat a especular una mica en atac, evitant les contres rivals, i dedicant-se a defensar posicionalment. A falta de mig minut el Canoe encara ha tingut una superioritat, però l’equip mataroní ha defensat bé i el xut forçat ha anat fora i els tres punts han volat de la piscina del Pez Volador cap a Mataró.