El CN Mataró disputa a Holanda la primera fase de l'Eurolliga femenina

Els rivals són Uralochka (divendres), Ferencvaros Budapest (dissabte) i Utrecht (diumenge)

  • Divendres, 01 Novembre 2019 12:00

191031Wa_CNMfemeniaeroport

L'equip femení del CN Mataró disputa aquest cap de setmana la primera fase de l'Eurolliga a la ciutat holandesa d’Utrecht.
El primer partit serà el divendres dia 1 (20:30 h) i el rival serà l’Uralochka rus, després el dissabte dia 2 (17:30 h) s'enfrontarà al Ferencvaros de Budapest, i finalment el diumenge dia 3 (14 hores) s'enfrontaran a les amfitriones de l’Utrecht.

Tots els partits es podran seguir en directe per Mataró Televisió, Mataró Ràdio i en streaming per mataroaudiovisual.cat

Dels tres rivals només un ha estat ja rival de l’equip mataroní en la seva trajectòria per Europa. És l’Uralochka rus que va ser el rival en les semifinals de la Copa LEN guanyada per La Sirena CNM aquí a Mataró l’any 2016. El resultat favorable va ser de 16-12.
La missió de la classificació no sembla pas molt complicada, ja que passen els tres primers classificats a la segona ronda.

Hi ha quatre grups i els 12 equips classificats s’afegeixen als quatre que van jugar la final a quatre 2019, entre ells el CN Sabadell, i es formaran quatre grups de 4 equips. D’allà sorgiran els vuit equips quart finalistes.
Aquesta primera ronda també la juguen Mediterrani (a Berlín) i Sant Andreu (a Budapest).

L'equip femení del Centre, primer amb el patrocini d'El Tot Mataró i després de La Sirena, ha jugat fins ara 45 partits de competició europea, amb 20 victòries, 2 empats i 23 derrotes. Com és ben sabut té un títol europeu a les vitrines, el de la Copa LEN de l'any 2016.