El Quadis CNM juga dissabte a Madrid... pensant en l’Oradea

La visita a la difícil piscina del Canoe serà un bon test per a la tornada de l'Eurocup del dissabte dia 9

  • Divendres, 01 Novembre 2019 11:53

180324Wa-CanoeQuadis2

Després de la dolorosa, i força injusta, derrota per 12 a 9 a la piscina de l’Oradea romanès en l’anada dels quarts de final de l’Eurocup, i abans de la tornada del pròxim dia 9, el Quadis CN Mataró té un compromís de lliga a la piscina del Canoe de Madrid. El partit es juga el dissabte a les 14 hores i serà retransmès en directe per Esport3.

L’equip madrileny no està fent una bona campanya i només ha pogut guanyar un partit contra l’Echeyde, però el Quadis també està en mala ratxa amb tres derrotes seguides, això sí davant dels equips punters.

La piscina del Canoe sempre ha estat un feu complicat per a l’equip mataroní. La temporada passada s’hi va poder guanyar per un ajustat 8-9, però l’anterior victòria ja es remunta a la temporada 2013-14. I de les últimes 10 visites 7 han acabat amb victòria madrilenya.
La temporada 2001-02 el CN Mataró va patir allà una de les derrotes més dures de la seva història a la màxima categoria en caure per 17-7.

El balanç global de les visites mataronines al Canoe és de 4 victòries, 2 empats i 21 derrotes. Recordem que l’equip madrileny va arribar a ser campió de la lliga dues vegades en les dues últimes temporades del segle XX.