El Quadis CNM torna de Romania amb un resultat difícil de remuntar

L'equip mataroní ha desaparegut en el tercer quart encaixant un parcial de 5 a 1

191030Wa_Oradea-CNM-3

El Quadis CN Mataró ha jugat avui l’anada dels quarts de final de l’Eurocup a la ciutat romanesa d’Oradea, davant l’equip que entrena Dorin Costras, que anys enrere havia estat jugador i entrenador de l’equip mataroní i que a la primera fase de l’Eurolliga va eliminar el CN Barcelona i en la segona va caure davant el Terrassa.

No s’ha pogut concretar el bon inici, i en un gran tercer quart l’Oradea ha obert forat per agafar un marge important de tres gols, per venir a jugar la tornada a Mataró el dissabte dia 9.

Gran inici del Quadis

L’equip mataroní ha sortit molt concentrat en defensa i l’argentí Germán Yáñez ha sortit inspirat en atac i també Grummy, jugador de l’Oradea la temporada passada, ha marcat per avançar el Quadis amb un 1 a 3. Bones aturades de Mario Lloret i bones defenses han permès arribar al final del quart amb un mínim avantatge.

191030Wa_ORA-CNM-2

El segon quart ha estat igualat i el Quadis ha marxat al descans llarg amb un gol d’avantatge. Edu Mínguez havia marcat sobre la botzina, però el gol no ha pujat al marcador.

En el tercer quart els romanesos obren forat

En el tercer quart s’ha capgirat tot. Ha començat amb una sèrie d’exclusions del Quadis (entre elles la tercera de Lluc Bertran) ben aprofitades pels locals per posar-se per davant per primera vegada. La defensa local s’ha tornat impenetrable i l’atac mataroní precipitat, i en una contra els locals han completat un parcial de 4 a 0. Ramiro ha trencat la mala ratxa en jugada d’home de més, però un gol local sobre la botzina, que l’equip mataroní ha reclamat que havia estat fora de temps, ha tornat la diferència als 3 gols.

En el darrer quart el partit s’ha trencat, cosa que ja li anava bé als romanesos que s0han posat quatre amunt. Un temps mort i una vaselina de Germán han asserenat una mica els ànims i enmig de les protestes mataronines per les decisions arbitrals i de taula, s’ha arribat la final amb tres gols de diferència que costarà molt que es pugui recuperar a casa. Però de ben segur s’intentarà..

ORADEA 12-9 QUADIS CN MATARÓ

ORADEA: Pijetlovic, Vlad Georgescu (3), Inaba (4), Ilisie (1), Dragomirescu (2), Szabo, Popoviciu, Kovats, Colodrovschi (1), Ramiro Georgescu (1), Cznek, Remes, Gavris.

QUADIS CNM: Mario Lloret, Ramiro Veich (1), Raul Loste, Marc Corbalan, Víctor Fernàndez (1), Edu Mínguez, Lluc Bertran, Pol Daura, Àlex Codina, Pol Barbena, Gustavo Guimaraes (2), Germán Yáñez (5), Marc Pannon (ps).

PARCIALS: 2-3, 2-2, 5-1, 3-3