El Barceloneta demostra el seu potencial un cop més

El Quadis no ha tingut res a fer davant un dels millors equips del món

Waterpolo Quadis Mataró - Barceloneta

El Quadis CNM jugava l’últim partit abans de l’anada dels quarts de final de l’Eurocup, que disputarà el proper dimecres a Oradea (Romania) i ho feia rebent un dels millors equips del món que també té compromís europeu el dimarts vinent. I el Barceloneta ha sortit a per totes, sense donar cap mena d’opció.

L'equip mariner ha començat amb una fortíssima pressió defensiva que pràcticament no donava opció de xut als locals i, tot i que Mario Lloret ha estat molt bé sota pals, ha agafat un avantatge de quatre gols abans que Grummy Guimaraes marqués un gran gol ja fregant el final del primer quart. I en el segon quart ha continuat la mateixa tònica per arribar als descans amb un avantatge de set gols.

Waterpolo Quadis Mataró - Barceloneta

Després en els dos últims quarts el Quadis ha pogut millorar una mica la seva prestació augmentant una mica la seva intensitat en defensa, però tot i això la diferència ha anat augmentant fins la diferència final d’onze gols.

Waterpolo Quadis Mataró - Barceloneta

QUADIS CN MATARÓ 4-15 ATLÈTIC BARCELONETA

QUADIS CNM: Mario Lloret, Ramiro Veich, Raul Loste, Marc Corbalan, Víctor Fernàndez, Edu Mínguez, Lluc Bertran, Pol Daura, Àlex Codina, Pol Barbena, Gustavo Guimaraes (1), Germán Yáñez (3), Marc Pannon (ps).
BARCELONETA: Daniel López Pinedo i Miquel Linares porters; De Toro, Granados (4), Munárriz (1), Pau Linares, Larumbe (3), Aleksic (1), Fran Fernández, Tahull (1), Perrone (3), Mallarach (2), Biel.
PARCIALS: 1-4, 0-4, 1-3, 2-4.