Un dels millors equips del món de waterpolo juga dissabte a Mataró

El Quadis rep la visita de l'Atlètic Barceloneta, campió de quasi tot el que es disputa a casa nostra

191025Wa_Barceloneta2

Al Quadis CN Mataró ja se li va acostant uns dels moments culminats de la temporada com seran els quarts de final de l’Eurocup. Però abans aquest dissabte dia 26, a les 12:45 hores, rebrà en partit de lliga de Divisió d'Honor la visita de l’actual campió i favorit de totes les competicions que es disputen a casa nostra, l'Atlètic Barceloneta. Un equip que està per damunt de tots els altres de la lliga. Ara, tot i haver guanyat els tres partits que ha disputat, no és líder perquè té un partit menys jugat, perquè ja ha complert la jornada de descans.

Serà l'últim assaig del Quadis per a l'anada dels quarts de final de l'Eurocup que disputarà el dimecres dia 30 a Oradea (Romania).
L'equip mariner també prepara el tercer partit de la lligueta de Champions en el qual rebrà el dimarts dia 29 l'Szolnoki hongarès, després d'haver jugat dos partits fora de casa amb victòria a Berlín contra l'Spandau i derrota a Dubrovnik contra el Jug.

Un equip d'un potencial enorme

No cal parlar massa del potencial d’aquest equip que entrena Chus Martín, amb jugadors com Daniel López Pinedo i Miquel Linares (porters), Mallarch, Larumbe, Bustos, Álvaro Granados, Felipe Perrone (atacants), Munárriz, Famera, Fran Fernández (defensors), Tahull, Bodegas i De Toro (boies) Aleksic (defensor de boia), amb la catalogació per posicions que els donen a la web del seu club.

Waterpolo Quadis Mataró - Atlètic Barceloneta

Fa dues temporades el Quadis va aconseguir empatar a 8 gols, però la temporada passada l'equip mariner ho deuria tenir ben present i va guanyar per un contundent 2-10.
Al llarg de la història el balanç en els partits jugats amb el CN Mataró com a local és de 3 victòries locals (l’última la temporada 1999-2000), 3 empats i 28 victòries visitants, en els 34 partits disputats de lliga, dels quals 5 són de “play-off”.