Treballada victòria del CN Mataró sobre el Terrassa en la Divisió d'Honor

L’equip mataroní ha fet un parcial de 4 a 0 després de l’empat egarenc a l’inici del darrer quart

Waterpolo CNM - Terrassa

Avui dimecres s'ha jugat el partit avançat de la 4a jornada de la Divisió d’Honor femenina de waterpolo entre el CN Mataró, l’actual líder, i el CN Terrassa, un equip que s’ha reforçat molt i que pot donar una sorpresa a qualsevol.
L’equip egarenc disposa de quatre jugadores que estaven al Sabadell (Bea Ortiz, Pili Peña, Olga Domenech i Paula Leitón) i ben a prop ha estat de sorprendre, ja que només iniciar-se l’últim quart ha empatat a 6 gols. Però l’equip local ha mostrar el seu saber fer i amb un parcial de 4 a 0 ha decidit el partit al seu favor.

Tota la resta del matx ha estat molt igualat. El primer quart ha estat de tempteig i de domini de les defenses amb control especial per a les dues golejadores internacionals Anni Espar i Bea Ortiz i també per a les esquerranes, també internacionals, Helena Lloret i Pili Peña.
En el segon quart s’han desbocat els dos equips en atac i s’han vist 8 gols ben repartits. Altra vegada han posat el fre i al final del tercer quart Bea Ortiz ha desaprofitat un penal que hauria posat l’empat a 6 per a les visitants... però l’han fet només començar l’últim quart.
Aleshores l’equip de Marina Zablith ha començat a fes més mal amb les pilotes a la boia i tant Brigitta Games, com també Marta Bach en superioritat han marcat per obrir forat, i Anna Gual ha posat la rúbrica al seu gran partit amb el quart gol del seu compte per establir el 10-6 definitiu.

Amb el triomf l'equip mataroní es manté amb el ple de punts i és líder, tot i que probablement pot perdre aquest primer lloc el dissabte, ja que el Sabadell té un rival molt fàcil (el Boadilla de Madrid) davant el qual pot recuperar els 12 gols de diferència en el golaverage que li porta l'equip mataroní.

CN MATARÓ 10-6 CN TERRASSA

CN MATARÓ: Lorene Derenty, Laura Vicente, Helena Lloret, Anna Gual (4), Brigitta Games (2), Irene González, Clara Cambray, Cristina Nogué, Marta Bach (1), Anni Espar (2), Maria Bernabé, Queralt Bertran i Blanca Colominas (ps).
PARCIALS: 1-0, 4-4, 1-1, 4-1