El Quadis CNM cau davant un fort CN Sabadell

L’equip mataroní encadena dues derrotes a la lliga

191020Wa_Sabadell-Quadis

El Quadis CNM va encadenar el dissabte la segona derrota consecutiva a la lliga a la piscina de Can Llong a Sabadell, mentres ja té posant l'atenció en els quarts de final de l'Eurocup que ja s'acosten contra l'Oradea romanès.

El Quadis, va sortir molt concentrat i va fer un bon molt inici i resolent bé dues jugades d’home de més es va posar amb un 0 a 2 favorable. Va reaccionar l’equip local, empatant abans del final del primer quart igualat.
Després l’equip local, reforçat aquesta temporada, va posar la directa i no va donar cap opció al Quadis, que es va passar més de 10 minuts sense marcar. L’equip sabadellenc va fer un parcial de 5 a 0, i la diferència va arribar a ser de 6 gols (9-3).
Només en el darrer quart l’equip de Beto Fernàndez va poder guanyar un parcial davant un equip local ja relaxat.

CN SABADELL 10-7 QUADIS CNM

QUADIS CNM: Mario Lloret, Ramiro Veich (1), Raul Loste, Marc Corbalan, Víctor Fernàndez, Edu Mínguez, Lluc Bertran (1), Pol Daura, Àlex Codina (1), Pol Barbena, Gustavo Guimaraes (2), Germán Yáñez (2), Marc Pannon (ps).
PARCIALS: 2-2, 4-1, 3-1, 1-3.