El Quadis CNM ensopega per quarta vegada seguida amb el "Medi"

Els de Sants continuen tenint-li la moral guanyada a l'equip mataroní

Waterpolo Quadis Mataró - Mediterrani

El Quadis CNM, en un bon moment, tenia ganes de treure’s l’espina de les últimes derrotes davant del “Medi”. Però l’equip barceloní arribava amb ganes també després de veure’s eliminat de l’Eurocup, mentre l’equip mataroní continua endavant.

I després d’un partit molt competit i d’alta intensitat, però quasi sempre amb avantatges visitants, els de Sants s’han sortit amb la seva i han derrotat un dels dos equips que havia sumat la victòria en les dues primers jornades de lliga. Possiblement estigui pesant una mica que els jugadors del Quadis ja estiguin pensant en els quarts de final de l’Eurocup, el gran objectiu de les properes setmanes.

Després d’un primer quart igualat, ha estat en el segon quan la defensa visitant ha augmentat la seva intensitat i l’equip local ha cedit un parcial de 1 a 3, que ha desequilibrat el marcador al descans (3-5).

La diferència  encara ha augmentat a l’inici del tercer quart després de desaprofitar el Quadis una jugada d’home de més sense porter rival i cometre un penal a la contra.
Però l’equip de Beto Fernàndez no s’ha rendit. Lluc Bertran ha fet un golàs de xut llunyà ja a l’inici del darrer quart ha ajustat la diferència a un gol amb un penal transformat per Germán, després que el "Medi" veiés a més expulsat el seu porter Santís.
Però els barcelonins han replicat de seguida aprofitant una badada defensiva local. I després del tercer gol de Lluc (6-7 quan quedaven més de tres minuts) ho han tornat a fer i no han donat opció en el tram finalm sentenciant amb un gol del rus Galeev, format al planter del Terrasa.

Possiblement  la clau del triomf visitant ha estat la seva dura defensa, castigada amb 17 exclusions, però que ha vingut acompanyada després un gran treball en inferioritat, amb la qual ha topat un Quadis que ha estat desencertat i només ha pogut marcar en dues d’elles.