Els dos equips del CN Mataró de Divisió d'Honor de viatge llarg

El femení juga a Saragossa i el masculí a Tenerife

Els dos equips del Centre Natació Mataró, després de les seves últimes i brillants actuacions, van de viatge fora de Catalunya aquest cap de setmana.

171216Wa_TenerifeQuadis

El Quadis CNM juga a les Canàries

El Quadis CNM va jugar el primer partit de lliga el dijous guanyant per 9-8 el CN Sant Andreu.
Aquest dissabte dia 5, en la 2a jornada, el Quadis CNM es desplaça a les Canàries on s’enfrontarà (12 h) a l’Echeyde de Tenerife. Els canaris en el primer partit van perdre davant el Catalunya per 17-7 i no sembla que hagi de ser rival de consideració per a l’equip de Beto Fernández. En les dues últimes temporades, el Quadis ha guanyat de cinc gols (6-11 i 5-10).

Waterpolo La Sirena CNM - Zaragoza

L'equip femení juga a Saragossa

El dissabte l’equip femení del CN Mataró inicia la seva 15a temporada en la Divisió d’Honor. Serà a les 18 hores contra l’EWP Zaragoza, en la capital aragonesa.
L'equip mataroní només va perdre en aquella piscina la temporada 2006-07, la primera d'estar a la màxima categoria, però després s'ha succeït 13 victòries consecutives. I tot fa pensar que ara arribarà la catorzena.

A la mateixa hora es disputa a Terrassa el partit més interessant de la jornada, el derbi vallesà, on el reforçat equip local rep el CN Sabadell.
Completen la lliga Sant Andreu, Mediterrani, Sant Feliu, Rubí, i dos equips nous, el Boadilla madrileny i el Catalunya.

No cal insistir massa en el fet que sembla que pot ser la lliga més igualada dels últims temps, en la qual hi ha quatre equips que poden posar en dificultats al campió, el CN Sabadell: Sant Andreu, Mediterrani, Terrassa i naturalment el CN Mataró.

Fins ara l’equip mataroní ha obtingut 7 subcampionats a la fase regular, tot i que en dos d’ells va caure eliminat en semifinals del “play-off”, com també ha passat en les dues últimes edicions, sempre contra el Sant Andreu.